ACCREDITATIE

Voor het Voorjaarscongres vragen we accreditatie aan bij de NVvP voor maximaal 18 punten, verdeeld over drie congresdagen: woensdag 6 punten, donderdag 6 punten en vrijdag 6 punten.

Daarnaast is accreditatie aangevraagd bij het NIP (Nederlandse Instituut van Psychologen), bij de FGzPt (Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten), VVGN (Vereniging voor Verslavingsgeneeskunde) en bij het VSR (Verpleegkundig Specialisten Register). 

Evaluatie verplicht voor accreditatie
Het invullen van de digitale evaluatie van het Voorjaarscongres is verplicht voor de accreditatie. De evaluatievragen zijn toegankelijk via de app, zie ook Evaluatie. Na afloop van het congres krijgt u de vragen ook per e-mail toegestuurd.

In dit bericht staat tot wanneer u kunt reageren. Na deze datum is de evaluatie gesloten. Het is dan niet meer mogelijk uw evaluatie in te vullen en accreditatiepunten te ontvangen. Het is daarom erg belangrijk dat u bij uw inschrijving het juiste e-mailadres invult.

In- en uitscannen
Op iedere deelnemersbadge staat een barcode. Het scannen van deze code zowel bij binnenkomst als bij het weggaan is verplicht voor accreditatie. Wanneer u uw badge niet scant, terwijl u wel aanwezig bent, krijgt u voor deze dag geen accreditatiepunten toegeschreven in uw persoonlijk dossier in GAIA. De scanapparaten vindt u in de ontvangsthal van het MECC.

Scantijden
woensdag 10 april - Inscannen tot uiterlijk 10.00 uur en uitscannen vanaf 17.30 uur
donderdag 11 april - Inscannen tot uiterlijk 09.30 uur en uitscannen vanaf 16.30 uur
vrijdag 12 april - Inscannen tot uiterlijk 09.30 uur en uitscannen vanaf 16.30 uur

U dient zelf rekening te houden met uw in- en uitscantijden. Om de volledige accreditatiepunten te ontvangen, dient u 6 uur van het inhoudelijke programma gevolgd te hebben. De posterborrel behoort ook tot het inhoudelijke programma. Let op: u krijgt alleen punten voor volledige dagdelen: dit betekent dat u minimaal 3 uur per dagdeel aan inhoudelijk programma dient te volgen om 3 accreditatiepunten te ontvangen. Heeft u 2 volledige dagdelen gevolgd? Dan ontvangt u 6 accreditatiepunten. 


Certificaat van deelname
Tijdens het Voorjaarscongres geven we geen bewijs van deelname uit. Dit omdat de accreditatiepunten voor NVvP-, FGzPt-, NIP- en VSR-leden automatisch in het persoonlijk dossier bijgeschreven worden, mits de badge elke dag van aanwezigheid gescand is én de evaluatie is ingevuld. Mocht u desondanks toch een bewijs van deelname willen ontvangen, dan kunt u dit tijdens het congres aanvragen bij de registratiebalie in de ontvangsthal. 

Komt u alleen spreken?
U ontvangt dan een badge zonder barcode en hoeft deze niet te scannen. U ontvangt na afloop dan ook geen accreditatiepunten. Wel kunt u zelf de punten hiervoor toevoegen aan uw persoonlijk dossier in GAIA.

Vragen over (uw) accreditatiepunten? Mail naar accreditatie@nvvp.net