PRAKTISCHE INFORMATIE

INSCHRIJVING & REGISTRATIE

NVvP leden, niet-leden en sprekers kunnen zich inschrijven via de online registratiemodule.

Naar de registratiemodule

LOCATIE & BEREIKBAARHEID

MECC Maastricht
Hallencomplex (hoofdingang - Parking P4)
Navigatie: Gaetano Martinolaan aanhouden
6229 GV Maastricht
Bereikbaarheid & parkeren
www.mecc.nl

 

lees meer

BADGE

Badge nog niet ontvangen per post? Haal deze dan ophalen bij de registratiebalie aan de linkerkant na binnenkomst in het MECC. Wij raden u aan deze tijdig af te halen voor aanvang van het congres om wachtrijen te voorkomen.

Badge al wel ontvangen? Haal deze voorzichtig los, vouw dubbel en neem mee naar het MECC. U ontvangt daar een badgekoord.

De expositie in de Zuidhal is voor iedereen toegankelijk, niet alleen voor deelnemers met een zichtbaar BIG-nummer op de badge zoals voorgaande jaren.

DEELNAMEKOSTEN

Voor het Voorjaarscongres worden verschillende tarieven gehanteerd. Via 'Lees meer' vindt u hiervan een overzicht.

lees meer

ACCREDITATIE

Voor het Voorjaarscongres vragen we accreditatie aan bij de NVvP voor maximaal 18 punten, verdeeld over drie congresdagen. Daarnaast is accreditatie aangevraagd bij het NIP, bij de FGzPt, VVGN en bij het VSR. 

lees meer

EVALUATIE

Het invullen van de digitale evaluatie van het Voorjaarscongres is voor psychiaters verplicht. Het invullen van de evaluatie is meegenomen in de accreditatieaanvraag. U ontvangt voorafgaand aan het congres per e-mail de link naar de evaluatiemodule.

LEES MEER

HOTELS

In samenwerking met de NVvP heeft MECC Hotel Services speciaal voor congresbezoekers opties geplaatst in verschillende hotels in Maastricht en omgeving tegen zeer concurrerende prijzen. Geheel kosteloos, u betaalt dus géén reserveringskosten.

lees meer

TOESTEMMING BEELDOPNAMEN

Op het NVvP Voorjaarscongres worden foto- en video-opnamen gemaakt ten behoeven van (toekomstige) PR- en communicatiedoeleinden van de vereniging. Liever niet in beeld? Vraag dan om een witte lanyard.

lees meer