PRAKTISCHE INFORMATIE

INSCHRIJVING & REGISTRATIE

NVvP Leden en sprekers kunnen zich inschrijven via de online registratiemodule .

 

 

Registratie

DEELNAMEKOSTEN

Voor het Voorjaarscongres worden verschillende tarieven gehanteerd. Via 'Lees meer' vindt u hiervan een overzicht.

LEES MEER

Keuze parallelsessies

Voor uw deelname aan het eVJC is het belangrijk dat u voor de start van het eVJC bepaald aan welke parallelsessies u wilt deelnemen. U kunt deze keuze via deze link bepalen. Wanneer u voorafgaand aan het eVJC geen keuze maakt, dan is het niet mogelijk om u toegang te geven tot de parallelsessies.

EVALUATIE

Het invullen van de digitale evaluatie van het Voorjaarscongres is voor psychiaters verplicht. Het invullen van de evaluatie is meegenomen in de accreditatieaanvraag. U ontvangt voorafgaand aan het congres per e-mail de link naar de evaluatiemodule.

Lees meer

Internet Browser

Het eVJC is het beste te volgen via Google Chrome. De Livestream is helaas niet te volgen via Internet Explorer. Google Chrome is via deze link te downloaden.

ACCREDITATIE

Wij bieden u als deelnemer de unieke mogelijkheid om middels een abonnement dit eVJC naar eigen keuze (deels) live te volgen en actief deel te nemen of on demand later terug te kijken.

Met dit eVJC abonnement kunt u op 17 en 18 juni een totaal van 12 punten verdienen (6 punten per dag) door live mee te kijken en te interacteren.

Bij deelname aan uw eerste parallelle sessie wordt u eenmalig gevraagd naar uw voor-, achternaam en e-mailadres. Deze informatie wordt gebruikt voor het toekennen van uw accreditatiepunten.

Deze punten kunt u later aanvullen naar 20 punten via het digitale platform, waarop alle sessies van het eVJC, maar ook meer actuele bij- en nascholing zullen worden toegevoegd.