Registratie geopend!

Wat kijken wij uit naar het Voorjaarscongres!
We zijn verheugd u van 29 - 31 maart een aansprekend programma te kunnen bieden met internationale sprekers met een divers aanbod aan expertise zoals de forensische psychiatrie, sociale psychiatrie en neurowetenschappen. 

Na de jubileumeditie van vorig jaar is dit jaar niet gekozen voor een primair thema. Wel werken we met het motto “Building connections together!’, want juist nu is het van belang om elkaar op te zoeken en samen verder te komen.

Bent u erbij van 29 t/m 31 maart? 

     
 

DIRECT INSCHRIJVEN

 
     

Opening door Hare Majesteit Koningin Máxima

koningin-maxima-50-01

Wij zijn bijzonder trots u te kunnen melden dat Hare Majesteit Koningin Máxima het congres op woensdag 29 maart opent met een toespraak. Een bijzondere aftrap van het Voorjaarscongres!

Beeld: © RVD - Z.M. de Koning

Lees meer

Speciale editie De Psychiater

cover_DP1_2023_De-Psychiater

Het eerste nummer van 2023 van De Psychiater staat in het teken van het Voorjaarscongres. Lees interviews en achtergrondinformatie met dr. Sarah Vinson, dr. Andrew Newberg, prof. dr. Jeremy Coid, en prof. dr. Wiepke Cahn. Of bekijk de artikelen over ons toptalent 'Hollands Glorie' en met PSYience Live hoofdgast dr. Annelou de Vries. CWA-voorzitter Birit Broekman vertelt over het congresmotto ‘Building connections together!’, over aandacht voor duurzaamheid in de organisatie van het congres en over de thema's Inclusieve psychiatrie, Team Based Science en Integrale zorg en preventie die in de programmering verweven zitten.

 

De Jonge Psychiater VJC sponsorrun

logos sponsorrun DJP LSZ NVvP-VJC

Fit blijven tijdens het Voorjaarscongres, Maastricht ontdekken én u inzetten voor Stichting Zelfbeschadiging? Doe ook mee aan de sponsorrun op het NVvP Voorjaarscongres, donderdag 30 maart om 17.00 uur.

 

Lees meer

Duurzaamheid tijdens het congres

vegetarisch-groenten-bowl-voorjaarscongres

Bij onze vereniging en het Voorjaarscongres staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij vragen u om zelf een herbruikbare waterfles mee te nemen, waardoor het gebruik van bekertjes tot een minimum kan worden beperkt. Daarnaast is dit congres voor het eerst volledig vegetarisch. Verder worden er ook dit jaar geen programmaboekjes meer geprint, maar u kunt alle programma-informatie inclusief zaalaanduidingen vinden in de congresapp.