Registratie geopend!

Wat kijken wij uit naar het Voorjaarscongres!
We zijn verheugd u van 29 - 31 maart een aansprekend programma te kunnen bieden met internationale sprekers met een divers aanbod aan expertise zoals de forensische psychiatrie, sociale psychiatrie en neurowetenschappen. 

Na de jubileumeditie van vorig jaar is dit jaar niet gekozen voor een primair thema. Wel werken we met het motto “Building connections together!’, want juist nu is het van belang om elkaar op te zoeken en samen verder te komen.

Vroegboekkorting

Registreer vóór 21 februari en profiteer als NVvP-lid van exclusieve vroegboekkorting! Bent u erbij van 29 t/m 31 maart? 

     
 

DIRECT INSCHRIJVEN

 
     

Waar vind ik mijn lidnummer?

Om u te registreren dient u uw NVvP lidnummer op te geven. U vindt uw lidnummer op uw contributiefactuur en onder het menu-item 'Lidmaatschap' op Ledennet als u daar bent ingelogd.

Deel uw onderzoeksresultaten op het Voorjaarscongres

Heeft u in de afgelopen periode nieuwe onderzoeksresultaten verkregen en wilt u deze graag delen op het Voorjaarscongres? Dien dan uiterlijk 2 februari 2023 een 'Late-Breaking' abstract in voor een poster!

LEES MEER

Download de app!

app 2023

Er wordt hard gewerkt aan de Voorjaarscongres-app 2023. Wanneer deze gereed is, vindt u hierin de meest actuele programma-informatie en het laatste nieuws, achtergrondinformatie over sprekers, parallelsessies en posters. Bovendien stelt u in de app uw eigen programma samen en heeft u toegang tot uw eigen evaluatieformulier.

Download de app nu alvast en ontvang een push-bericht wanneer deze gereed is.

De Jonge Psychiater VJC sponsorrun

logos sponsorrun DJP LSZ NVvP-VJC

Fit blijven tijdens het Voorjaarscongres, Maastricht ontdekken én u inzetten voor Stichting Zelfbeschadiging? Doe ook mee aan de sponsorrun op het NVvP Voorjaarscongres, donderdag 30 maart om 17.00 uur.

 

Lees meer