De registratie voor het eerste eVJC is geopend!

Op 17 en 18 juni gaan we Live!

Twee dagen lang zullen plenaire livestreams met o.a. presentaties, Meet the Experts sessies en tafelgesprekken, afgewisseld worden met parallelsessies en Covid-19 actualiteiten.

Ook nu zullen o.a. de plenaire (internationale) sprekers Bruce Cuthbert, Jehannine Austin en Quentin Huys, acte de presence geven en zal Coen Verbraak in gesprek gaan met Marcel Levi, maar ook met diverse Hollands Glorie sprekers over Precisie Psychiatrie.

Stond u nog niet ingeschreven voor het Voorjaarscongres, meld u dan nu aan voor het eVJC en zorg dat u deze kick-off van een nieuwe digitale ontmoetingsplaats niet mist!

Aanmelden kan via deze link.

Precisie Psychiatrie

Opzet eVJC
De oorspronkelijke plenaire sessies worden omgevormd tot aansprekende en inhoudelijke nieuwsshows met onder andere de (internationale) sprekers, afgewisseld met de parallelsessies inclusief een speciale Covid-19 track.

Om het interactief en aantrekkelijk te houden wordt er maximaal ingespeeld op afwisseling en worden de oorspronkelijke parallelsessies ingekort tot sessies van 45 minuten. Alle sprekers bieden wij een online training aan hoe ze hun sessies technisch en interactief online zo aansprekend mogelijk kunnen invullen.

Deelname
Wij bieden u als deelnemer de unieke mogelijkheid om middels een abonnement dit eVJC naar eigen keuze (deels) live te volgen en actief deel te nemen of on demand later terug te kijken.

Met dit eVJC abonnement kunt u op 17 en 18 juni een totaal van 12 punten verdienen (6 punten per dag) door live mee te kijken en te interacteren.

Deze punten kunt u later aanvullen naar 20 punten via het digitale platform, waarop alle sessies van het eVJC, maar ook meer actuele bij- en nascholing zullen worden toegevoegd.

Wij bieden het gehele eVJC aan tegen een vaste abonnementsprijs van:

eVJC Abonnement  425 euro
eVJC Abonnement met sprekerskorting  375 euro
eVJC Abonnement AIOS  250 euro

 

Show it, don't tell it! Maak uw eigen 'coronafilmpje'

Natuurlijk zullen het covid-19 virus en de gevolgen ervan voor de psychiatrie tijdens het eVJC niet onbesproken blijven. Naast de inhoudelijke programmatrack die u over covid-19 kunt volgen, willen wij de impact van de pandemie die u ziet en merkt in de praktijk letterlijk in beeld brengen.

Welke aanpassingen zijn er in triage en hoe vinden ECT behandelingen doorgang? Wat ziet u nu gebeuren op de crisisdienst? Hoe hebt u uw praktijk ingericht op de anderhalve meter maatregel, en hoe bereidt u zich voor op de hoos aan (nieuwe) patienten, of misschien een tweede golf? Misschien bent u druk met nazorg aan uitgeput ziekenhuispersoneel, of hebt u nieuwe manieren gevonden om zorg op maat te kunnen geven?

Kortom; wij zijn heel benieuwd hoe u de pandemie ervaart en wat corona doet met uw werkomstandigheden. Geen lange verhalen, laat het ons gewoon zien. Stuur een korte videoboodschap via uw mobiel van maximaal 1 minuut naar voorjaarscongres@nvvp.net. De korte filmpjes zullen tijdens het eVJC als korte intermezzo’s te zien zijn, geinspireerd op de 'frontlinieberichten' van NPO2.

 

Parallel programma bekend: geef gauw uw keuzes aan ons door!

Na even puzzelen hebben wij vandaag de invulling van de parallelsessies bekend kunnen maken. Het eVJC kent in totaal 6 blokken met parallelsessies. Op die momenten kiest u zelf welke online sessie u wilt volgen. Per blok kunt u maar liefst kiezen uit minimaal 16 verschillende sessies, waaronder workshops, symposia en discussiegroepen. Uiteraard is daarin ook aandacht voor hetgeen ons allemaal bezighoudt; u kunt een speciaal samengestelde 'covid-19'-track volgen.

Klik hier voor een overzicht met alle parallelsessies

Let op: Het is belangrijk dat u voor de start van het eVJC bepaald en aan ons doorgeeft aan welke parallelsessies u wilt deelnemen. U kunt deze keuze via deze link bepalen. Wanneer u voorafgaand aan het eVJC geen keuze maakt, dan is het niet mogelijk om u toegang te geven tot deze parallelsessies.

Om het interactief en aantrekkelijk te houden, zetten wij maximaal in op afwisseling en worden de oorspronkelijke parallelsessies ingekort tot sessies van 45 minuten. Alle sprekers bieden wij een online training aan over hoe ze hun sessies zo aansprekend mogelijk kunnen invullen. Bent u spreker? Houd uw mailbox in de gaten voor onze tips en instructies.

In de komende weken tot aan het eVJC zullen wij u beetje bij beetje informeren over de plenaire sessies die we voor u in gedachten hebben. We lieten u al weten dat we deze sessies hebben omgezet naar heuse 'nieuwsshows' waarin onder andere alle (internationale) sprekers zullen optreden. Meer informatie hierover volgt.