Wat een cijfers!

Wauw… wat zijn wij blij met de cijfers die uit de evaluatie van het afgelopen Voorjaarscongres rollen! Dat deelnemers vinden dat wij erin geslaagd zijn om in heel korte tijd een succesvol, volledig digitaal congres op te tuigen, daar was het ons allemaal om te doen.

En omdat het de eerste keer digitaal was, zijn we éxtra blij met het vertrouwen en de waardering voor al onze inspanningen. Want het was wel even zoeken natuurlijk. Naar de juiste setting, de optimale programma-indeling, de beste manier tot interactie en een waardevolle aanwezigheid van sponsoren bijvoorbeeld. Het doet ons meer dan goed om van veel deelnemers terug te horen dat zij het eVJC professioneel en toegankelijk van opzet vonden. Dat zij ondanks de afstand het gevoel hadden ‘in contact’ met elkaar te zijn, en de mogelijkheden tot interactie hebben benut. Dat zij in staat waren om zich inhoudelijk te verdiepen door de compacte praatjes, de afwisseling en de verminderde afleiding om hen heen. En dat voor uren aan een stuk. De volgende keer weer? 90% van de ondervraagden geeft aan er weer bij te willen zijn!

Natuurlijk hebben we ook veel verbeterpunten gezien en gehoord. Maar wat kunnen we trots zijn op een overall cijfer 7,9! Eenzelfde score als de laatste fysieke editie in Maastricht. En dat zonder écht samenzijn!

 

Geen eVJC zonder jou...

... en jou, en jou en jou! Alle technici, moderatoren, congresvoorzitter- en commissieleden, presentatoren, bureaumedewerkers, externe ondersteuners, sponsoren en locatiemedewerkers. Iedereen voor en achter de schermen en alle 437 sprekers en 1600 deelnemers in het bijzonder:

Wij zijn jullie ontzettend dankbaar dat we met elkaar dit eVJC hebben kunnen neerzetten. Zonder jullie was dat niet gelukt!

En kan je er geen genoeg van krijgen? Of heb je het eVJC gemist? Op ons Twitter en Instagram kanaal, kun je de leukste berichtjes, foto’s en filmpjes terugkijken. Bijvoorbeeld die over de 24 moderatoren die de parallelle sessies in goede banen leidden. Ook hebben we het fotoarchief op de congreswebsite inmiddels gevuld.

Fotoarchief

Delen video's conform privacy wetgeving

De video-opnames van de inhoudelijke sessies, zullen wij met toestemming van de sessieleiders op PSYience publiceren. In een aantal gevallen komen ook deelnemers van het eVJC in beeld. Het delen van deze video’s binnen het besloten platform, gebeurt op basis van de wettelijke grondslag zoals opgenomen in het privacy statement van de NVvP.

Heb je bezwaar tegen publicatie van een video? Laat het ons weten door een bericht te sturen naar voorjaarscongres@nvvp.net. Vergeet daarbij niet om aan te geven om welke sessie het gaat.

 

Sessies terugkijken

PSYience - home schets

'Nagenieten' kan je binnenkort ook op het nieuwe platform PSYience. Daar publiceren we in fases alle parallelle sessies van het eVJC. Met terugkijken kan je accreditatiepunten verdienen.

We starten met de publicatie van de 25 best gewaardeerde sessies. Met het terugkijken van sessies (naar keuze) inclusief het beantwoorden van bijhorende toetsvragen, kunnen bovenop de punten voor het eVJC (12 punten voor 2 dagen) nog eens maximaal 8 punten verdiend worden.
Wanneer we hiermee starten en hoe een en ander precies werkt, daarover ontvang je naar verwachting over een paar weken meer informatie van ons. In de tussentijd werken we hard aan het opbouwen van het platform, dat ons naast het terugkijken van video’s nog veel meer andere mogelijkheden tot wetenschappelijke uitwisseling gaat bieden. Ook daarover gaan we je meer vertellen.

Op kortere termijn proberen we het terugkijken van alle plenaire sessies af te ronden. Die zullen we jullie 'gewoon' via ons YouTube kanaal aanbieden.