Inschrijving Voorjaarscongres 2018 voor NVvP leden en sprekers geopend

NVvP Leden en sprekers kunnen zich inschrijven via de online registratriemodule. Vanaf 12 maart kunnen ook andere belangstellenden zich registreren.

Vorig jaar al een congresaccount aangemaakt?
Dan hoeft u dat niet opnieuw te doen. U kunt met dezelfde accountgegevens inloggen en registreren.

Maximum aantal deelnemers workshops

In de inschrijfmodule geeft u aan naar welke parallelsessies (symposia, discussiegroepen, workshops en films) uw voorkeur uitgaat. Dit vormt uw persoonlijke programma en krijgt u ook te zien als u inlogt in de congresapp. Registratie voor deze sessies geeft u echter géén garantie op een zitplaats. We gebruiken uw opgave voor deze sessies voor een indicatie om de grootte van de zalen te bepalen. Alleen voor workshops geldt dat inschrijving ook recht geeft op een plek. Deze workshops komen op uw badge te staan en op vertoon hiervan kunt u naar binnen.

Heeft u recht op gratis deelname of korting?
Wanneer u kosteloos mag deelnemen, recht heeft op sprekerskorting of recht heeft op een andere korting wordt dit automatisch berekend in uw registratie. Wanneer u recht heeft op verschillende kortingen wordt automatisch het voordeligste tarief berekend. Wanneer u alleen spreker/voorzitter bent, kunt u dit in een vervolgstap van uw registratie aangeven.

Ga naar de registratriemodule

THEMA 2018: Translationele uitdagingen in de psychiatrie

Beeld VJC alleen afbeelding

Het Voorjaarscongres 2018 vindt plaats van 11 t/m 13 april in het MECC Maastricht. Het thema is 'Translationele uitdagingen in de psychiatrie'. 

Bekijk het programma

Nieuw: In- én uitscannen voor accreditatie

Het scannen van de code op de deelnemersbadge is verplicht voor accreditatie. Wanneer u uw badge niet scant, terwijl u wel aanwezig bent, krijgt u voor deze dag geen accreditatiepunten toegeschreven in uw persoonlijk dossier.
Een verandering dit jaar is dat we uw badge zowel bij binnenkomst als bij het weggaan scannen. Dit geldt uiteraard alleen als u accreditatiepunten wenst te ontvangen. De scanapparaten vindt u in de ontvangsthal van het MECC.

Scantijden
De scantijden zijn als volgt:

Woensdag 11 april
Inscannen tot uiterlijk 10.00 uur
Uitscannen vanaf 17.00 uur

Donderdag 12 en vrijdag 13 april
Inscannen tot uiterlijk 09.30 uur
Uitscannen vanaf 17.00 uur

Lees meer

CONGRES-APP VERBETERD

Ook dit jaar is alle actuele programma-informatie, inclusief zaalaanduiding, te vinden in de Voorjaarscongres-app (VJC 2018). Zaalwijzigingen en annuleringen communiceren we direct. Tevens geven we via de app alle achtergrondinformatie over de sprekers en sessies en ontvangt u relevant congresnieuws. Nieuw dit jaar is dat u in de congresapp kunt inloggen. Dit doet u met de inloggegevens van uw congres-registratieaccount. Hierdoor heeft u o.a. direct toegang tot uw persoonlijke congresprogramma en uw congresevaluatie. 

Waar vindt u de congres-app?
De Voorjaarscongres-app is een onderdeel van de NVvP-verenigingsapp. Deze app is hét communicatiemiddel voor alle NVvP-congressen en nascholingen. Via deze ingang is ook de app voor het Voorjaarscongres te downloaden. De NVvP-verenigingsapp is te vinden in de App Store en Google Play onder zoekterm NVvP Verenigingsapp.

Heeft u de NVvP verenigingsapp al? Vergeet deze niet te updaten!
Vanwege de nieuwe functionaliteiten hebben Apple en Google de apps opnieuw gekeurd. Dit betekent dat u de verenigingsapp moet updaten om gebruik te kunnen maken van  de nieuwe functionaliteiten. Dit doet u door naar de verengingsapp in de App Store of Google Play te gaan en op bijwerken te klikken. 

 

Lees meer