Indienen abstracts Voorjaarscongres 2020

Van maandag 26 augustus t/m maandag 30 september 2019 kunt u uw ideeën voor een sessie tijdens het Voorjaarscongres 2020 aanleveren!

De abstractmodule staat 5 weken open: komt dat zien en dien uw welkome bijdrage(s) in!

Het afgelopen voorjaarscongres over de ‘Toekomst’ wekte inspirerende vergezichten tot leven en een vurige wens tot vernieuwing van zowel inhoud als betrekking. Deze beweging willen we faciliteren via het thema ‘Precisie Psychiatrie: gerichte behandeling en persoonlijk herstel’.

Abstractmodule

'Precisie Psychiatrie'

Algemeen woensdag 3 april @NVVP congres April 2019 (86 of 220)

Het Voorjaarscongres 2020 vindt plaats van 1 t/m 3 april in het MECC Maastricht. Het thema is ‘Precisie Psychiatrie’. Wilt u hieraan een bijdrage leveren? Van maandag 26 augustus t/m maandag 30 september 2019 kunt u uw ideeën voor een sessie aanleveren!

Tijdens het Voorjaarscongres in 2019 hebben we gezamenlijk onze toekomstscenario’s in beeld gebracht. Nu is het tijd om die ook samen vorm te geven. Het thema Precisie psychiatrie’ gaat ons het komend congres meer inzicht geven in hoe we de individuele patiënt (en minder de stoornis) de weg kunnen laten leiden tot meer gericht behandelen en persoonlijk herstel.

We bouwen daarbij voort op de vijf vergezichten die de rode draad vormden van het congres in 2019. De Commissie Wetenschappelijke Activiteiten nodigt u van harte uit uw bijdrage via de abstractmodule in te dienen en uw sessie te plaatsen in het meest passend vergezicht.

Abstractmodule

 

Terugblik Voorjaarscongres 2019

photostique-nvvp2018-dag2-183

Tijdens het Voorjaarscongres 2019 zijn er veel twitterberichten, foto's, video's en andere sfeerimpressies online verschenen. Deze vindt u terug in de social-feed in de congress-app en op onze sociale media kanalen: Twitter, YouTube en Instagram (@Depsychiaters).