Download nu de Voorjaarscongres-app

In de Voorjaarscongres-app vindt u de meest actuele programma-informatie en het laatste nieuws. Ook staat hierin achtergrondinformatie over sprekers, parallelsessies en posters. Stel met de app uw eigen programma samen!

De Voorjaarscongres-app is onderdeel van de NVvP-verenigingsapp, welke te vinden is in de App Store en Google Play middels de zoekterm 'NVvP-Verenigingsapp' of via onderstaande QR-codes.

Download 'm nu!

 

 

 

 

 

 

Persoonlijke inlog op basis van registratieaccount
Dit doet u met de inloggegevens van uw congres-registratieaccount. Hierdoor heeft u o.a. direct toegang tot uw persoonlijke congresprogramma en uw congresevaluatie.

Congresprogramma gekoppeld aan inschrijving
In het hoofdmenu van de app vindt u -indien u bent ingelogd- rechts bovenin uw initialen. U komt dan bij 'Mijn profiel' waar u onder andere de parallelsessies ziet die u in de inschrijfmodule heeft aangevinkt. Hier kunt u uw programma ook nog wijzigen.

Congresevaluatie via de app
De evaluatievragen die verplicht zijn voor het verkrijgen van accreditatiepunten zijn toegankelijk via de app (let op: hiervoor dient u wel ingelogd te zijn!). Onder de button 'Evaluatie' in het hoofdmenu van de app, vindt u uw eigen evaluatieformulier. Dit formulier krijgt u na afloop van het congres ook per e-mail toegestuurd. De antwoorden worden zowel via de app als via de mail opgeslagen. Indien u bijvoorbeeld al bezig bent geweest met invullen via de app, maar halverwege bent gestopt, en via de link in de mail verder gaat, dan gaat de evaluatie verder waar u gebleven was.

Beoordelen via de app
U kunt via de app alle sessies van het congres beoordelen. Daarmee helpt u de organisatie het programma te verbeteren. Onder de button 'Programma' en via 'Mijn profiel' kunt u per sessie die u heeft bijgewoond een beoordeling invullen. Bij plenaire sessies kunt u ook de sprekers individueel beoordelen. Heeft u uw persoonlijke congresprogramma ingevuld? Dan ontvangt u een pushbericht waarmee we u herinneren aan het beoordelen van de sessie waar u bent geweest. 

Geen smartphone of tablet?
Het programma wordt ook op een aantal plekken in het MECC op schermen getoond. Onder andere bij de App Helpdesk aan het begin van de Expo Foyer.