Future Talent Factory!

Na succesvolle edities op het eVJC 2020 en Voorjaarscongres 2023, waarin jonge onderzoekers middels een Pecha Kucha hun onderzoek presenteerden, is de Future Talent Factory ook aankomend Voorjaarscongres onderdeel van het programma! Hiervoor zijn we weer op zoek onderzoekers die de psychiatrie belichten vanuit oude en nieuwe invalshoeken en daarmee ons vak misschien wel toekomstbestendiger dan ooit kunnen maken.

Zit u in een promotietraject of heeft u dit maximaal twee jaar geleden afgerond en bent u het talent dat we zoeken? Tijdens het Voorjaarscongres 2024 bieden wij plaats aan maximaal 10 klinische onderzoekers om tijdens een speciaal symposium hun onderzoek talenten te laten zien! In dit symposium krijgt u de kans om uw onderzoek te presenteren volgens het Pecha Kucha format.

Pecha Kucha is Japans voor prietpraat. Het is een beproefd concept voor het houden van korte, creatieve presentaties. Deelnemers presenteren een diavoorstelling van twintig afbeeldingen in een totale tijd van 6 minuten en 40 seconden. Elke afbeelding wordt precies 20 seconden getoond. Deze eisen dwingen tot creativiteit en het to the point zijn. De jury kiest een winnaar en deze geeft zijn of haar Pecha Kucha plenair op vrijdag 12 april tijdens het Voorjaarscongres.

Zorg dat u erbij bent! Draag uzelf nu per e-mail voor met een korte, creatieve videoboodschap van maximaal 90 seconden, waarin u duidelijk maakt waarom ú het talent bent dat we zoeken en in dit symposium niet mag ontbreken!

 

Voor de Future Talent Factory geven we de voorkeur aan arts-assistenten/psychiaters.

Inzendingen zijn welkom vóór 22 januari 2024 via voorjaarscongres@nvvp.net. We laten u eind januari weten of u bent geselecteerd!