Voorjaarscongres 2022

Datum:11 mei 2022 t/m 13 mei 2022
Locatie:

MECC Maastricht

Het Verenigingsbestuur heeft in overleg met de Commissie Wetenschappelijke Activiteiten in januari besloten het Voorjaarscongres 2022, dat van 6 t/m 8 april gepland stond, te verplaatsen naar 11 t/m 13 mei.

Vanwege de maatregelen met betrekking tot het coronavirus en de onzekerheid en onduidelijkheid daarover voor de komende weken, hebben we helaas weinig andere keus. Het Voorjaarscongres is voor de vereniging en de beroepsgroep een erg belangrijk event, waarmee we de kwaliteit van ons vak verder verbeteren en waar vooral de ontmoeting centraal staat. Door het congres een paar weken naar achter te schuiven, vergroten we de kans dat we elkaar daadwerkelijk weer fysiek kunnen ontmoeten in het MECC Maastricht voor een aantal mooie voorjaarsdagen met een inspirerend en kwalitatief programma!

Wij verwachten dat deze verplaatsing voor de meeste deelnemers niet tot onoverkomelijke problemen zal leiden, en u bent dan ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Eind februari maken wij het definitieve programma bekend en openen wij voor u de inschrijving. Over de verandering van data ontvangen alle sprekers een persoonlijk bericht.

Indien u een vraag of een reactie heeft naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u mailen met voorjaarscongres@nvvp.net of bellen met 030-8993139.